Intresset för strategiska spel

För en del så finns det ett intresse för strategiska spel. idag så finns det en hel del spel med strategi även online som man kan spela. Antingen själv eller tillsammans med andra. Vi ger dig två tips på roliga spel som du hittar här på nätet. Sportmanager och schack. Ge dig hän och spela några trevliga strategispel online.

Sportmanager

Kanske är din dröm att bli manager för fotboll eller hockey. Då har du möjlighet till detta genom ManagerZone. Här så får du en hel klubb att ta hand om. Både lag, spelare och klubb ligger i dina händer och det är du som ställer och styr hur det kommer att se ut i framtiden. Om du inte gör något så kommer klubben att gå i konkurs och du får börja på ny kula. Du bestämmer själv hur mycket tid du vill lägga på ditt spelande.

Schack

Schack online har funnits länge och du kan välja att antingen spela mot en dator eller möta andra schackspelare. Till en början så kan det vara skönt att spela mot datorn för att se hur pass duktig man själv är. Ju bättre du blir desto modigare kanske du blir att möta andra som också kan vara duktiga i schack. Då det är fråga om strategier så kan det ta sin lilla tid innan man känner sig tillräckligt säker på att spela mot andra.