Filmer som blivit spelautomater

I casinovärlden finns det så många titlar i dagsläget att nya idéer är nästan svår att komma på. Och en bra titel och fin grafik lockar fler spelare. Men det som lockar allra mest är något nytt men familjärt vilket har gjort att stora Hollywood-titlar har blivit spelautomater. Eftersom dessa filmtitlar är lånade från upphovsrättsinnehavarna kan kostnaden för att spela vara lite dyrare och det finns sällan en jackpott. Istället lockar man med fina bonusar och många vinstlinjer.

Jumanji

För bara några år sedan kom en uppföljare till den populära filmen med Dwayne ”The Rock” Johnson i huvudrollen, men här pratar vi om den klassiska rullen med Robin Williams. Det farliga brädspelet har vaknat till liv igen och du som spelare vill så klart få rätt symboler för att vinna. Till skillnad från brädspelet blir du inte bestraffad med arga apor eller farliga huvudjägare om du inte vinner. Det finns flera specialfunktioner som kan utlösas helt slumpmässigt såsom att noshörningar springer över planen och sprider wild-symboler.

Planet of the Apes

Spelautomaten är, som titel ovan, från NetEnt men till skillnad från Jumanji bygger denna spelautomat på de nyare versionerna av filmerna istället för klassikern från 1968. Här får du till och med några klipp från filmerna och har därmed två vinstplaner istället för en som är standard. Du får se klipp från både 2011-titeln och uppföljaren från 2014. Så klart är grafiken mörk och lite dyster för att spegla den nästan apokalyptiska känslan i filmerna och ljudet är också lånat från titlarna.Vardera spelplan har sitt eget bonussystem som kan triggas, samtidigt som Scatters räknas gemensamt över båda vinstplanerna. Du behöver bara tre stycken för att börja samla free spins. Det finns också två olika bonussymboler för vardera vinstplan, ena ger dig extra mynt och den andra ersätter ap- och människo-symboler för att ge högre vinster.