Unna dig en ansiktsmask mellan varven

Du utsätter din hud för flera typer av påfrestningar varje dag. Kyla och sol kan till exempel göra att din hud blir torr och får skador. Även stress påverkar huden negativt. Det finns dock flera saker som du kan göra för att förbättra din hud.

Tips för bättre hy

Först och främst är det bra att träna. Motion gör nämligen att du ökar blodcirkulationen och frigör ämne som reparerar och förnyar cellerna i huden. Även sömn och kost påverkar huden. Nyttig mat och en balanserad kost samt att sova tillräckligt är därför viktigt. Tänk även på att rengöring är a och o för din hud. Du bör använda en bra rengöring dagligen oavsett om du bär smink eller inte.

Återfuktade mask

En annan sak som är toppen för din hud är en återfuktande ansiktsmask. Om du unnar dig en lyxig mask då och då kommer det att göra under för din hy. Ansiktsmasker finns dessutom för alla hudtyper och är enkla att använda. Du kan till och med sova med dem för att få en ännu mer intensiv behandling. Behöver du ge din hy en extra boost? Surfa då in på nätet och shoppa dessa.