För dig med stort NHL-intresse

Att ha ett stort intresse inom sport innebär mer än att bara tycka om en eller flera sporter. Det handlar om gemenskap, laganda, samarbete och hopp. Sporten blir en del av din personlighet och ditt liv. Se till att visa upp ditt intresse och vara stolt över det. För dig med stort NHL-intresse finns det en hel del sätt att stifta nya bekantskaper inom samma krets.

Uttryck ditt stöd

Om du är ett NHL-fan har du med stor sannolikhet ett eller flera favoritlag. Även om du sitter hemma i soffan eller på läktaren är det viktigt att visa ditt stöd. Det kan exempelvis handla om att bära kläder med lagets färger. Om du är intresserad av detta finns det flertalet alternativ på internet. Klicka dig vidare här och spana in hur du kan representera och stötta dina favoritspelare och lag.

Gemensamt intresse

Genom att visa upp din hobby kan du även finna bekantskaper som har samma intresse som du. Det är lätt att hålla igång en konversation när båda är engagerade och om du söker en kompis att ta med till matcherna är detta en perfekt inkörsport. Unna dig några nya saker för att visa ditt stöd för favoritlaget.