Utrustning för dig som är hockeymålvakt

Som hockeyspelare vet du säkert hur viktigt det är att ha bra och professionell utrustning. En optimal utrustning ska ge ett bra skydd samtidigt som rörelseförmågan måste förbli obehindrad. Som målvakt är du en av lagets viktigaste spelare. Därför måste du vara extra noga när du väljer utrustning.

Tuff hockeyutrustning

Hockey är en sport med lång tradition i Sverige. Med tanke på spelförhållandena är det otroligt viktigt att ha rätt kroppsskydd, speciellt för målvakten. I och med att isen är hård och tacklingar är tillåtna i sporten ställs därmed stora krav på utrustningen.

Som målvakt är du speciellt utsatt för hårda skott. Eftersom målvaktens skyddsutrustning ska vara extra kraftig är det speciellt viktigt att använda utrustning av hög kvalitet. På så sätt kan du säkra ett bra skydd samtidigt som du kan känna dig bekväm och ohämmad. I den här tuffa sporten gäller det att vara snabb och smidig. Med rätt utrustning kan du enkelt ta dig fram på isen och även skydda ditt mål med ett stort självförtroende.

Handla på nätet

På nätet kan du hitta all utrustning en hockeymålvakt behöver. Är du ute efter målvaktsmasker, klubbor eller benskydd av hög kvalitet kan du hitta det på nätet, klicka här.