Hur guldpriset ser ut idag

Investering i guld har länge ansetts vara ganska riskfritt eftersom priserna ständigt verkar öka. Under år 2020 steg guldpriserna och nådde högsta nivån sedan 2012. Efter det har priserna fortsatt att öka och nådde 2022 de högsta priserna genom tiderna.

Sälj ditt guld

Guldets värde steg ännu mer i början år 2023, till det högsta på ett halvår. Du som har guld hemma och nu vill sälja det kan enkelt och säkert göra det online. De smycken som du har liggandes hemma och sällan använder kan du snabbt få värderat och utbytt mot en bra summa pengar. Du kan även sälja guldmynt, klockor och andra guldobjekt. För dig som är i behov av extra pengar är det här perfekt.

Varför du bör välja att sälja guldet över nätet

Att sälja ditt guld går snabbt och enkelt. Du kan göra det hemifrån via internet. Genom att sälja guldet direkt över nätet får du också maximalt betalt. Företag som har flera lokaler runt om i landet får höga utgifter i form av hyra. Ett internetbaserat företag som undkommer sådana kostnader kan istället se till att du kan sälja ditt guld till de allra bästa priserna.