Skapa din egen drömbastu

Bastubad är inte bara mysigt och avslappnande, det ger också vetenskapligt bevisade hälsofördelar. Men för att uppnå dessa positiva effekter på hälsan krävs det att du bastar regelbundet, och de flesta har varken tid eller råd att besöka ett spa eller badhus varje vecka. Är det kanske dags att skapa din egen varma oas som du kan krypa in i när höst- och vinterkylan tränger sig på?

Oändliga valmöjligheter

Tiden när en bastu både såg ut och användes som ett förråd är förbi. Idag är snarare bastun ett av hemmets mysigaste rum. Det finns ett enormt utbud av snygga tillbehör och inredningsdetaljer att köpa till din bastu. Kombinationsmöjligheterna är näst intill oändliga. Nu för tiden kan du få bastun exakt så mysig och lyxig som du vill ha den. Ta en titt online, där kan du välja allt från bastusten och kamindesign till belysning och dryckeskylare.

Borta bra men hemma bäst

När du gjort dina val är risken stor att du inte ens på de bästa spaanläggningarna hittar en mysigare bastu än din egen. Bastun kommer att bli en varm gemytlig plats i ditt hem som inte enbart skänker ro åt trötta muskler och ett stressat sinne utan även kan resultera i att du lever längre.