Skapa en plats för lite vardagslyx

Det är lätt sagt men svårare att hitta tiden, energin och en plats för lite avslappnat eller om ni föredrar mera livad underhållning, framförallt för er som dessutom har familj. Ni kanske inte kan komma ifrån barnen så det gäller att ta till vara på de ögonblick av ro som skymtar till ibland.

Några lyxiga tips

Gör om sovrummet till ett heligt paradis. Laga en fin rätt, duka bordet romantiskt för två efter att barnen lagt sig på sina egna rum. För att njuta av en lyxig nattmiddag tillsammans med er partner. Fixa till i badrummet och gör ett eget hemmaspa. Byt ut det gamla badkaret mot något lyxigare och finare. För tips klicka här.

Ta er tid, ta er lyxtiden ni alla förtjänar.

Tid är i själva verket det jag tänker på när jag skriver skapa en plats för vardagslyx alltså inte speciellt dyra saker. Att ta sig tid, unna sig det du går och tänker på att du vill ha eller göra. Ta dig tid att gå till salongen för manikyr. Att lyxmysa med er partner. En sak att försöka finna tid till är att gå på en fin, lyxig restaurang ibland. Eller kanske en tur till en park med ert favoritfika i en picknickkorg. Se dessutom till att inte glömma filten ni ska ligga och kramas på. Påminn er själva om att ni också har rätt att njuta av vardagen. Det är tillåtet.